Industri nyheder

Kort introduktion af Kinas vape-industri

2023-01-10

Kinahar den største rygerbefolkning i verden, deter et af de største vape-markeder i verden. Detvape- eller e-cigaretindustrien er eksploderet i vækst i løbet af de sidste par år, hvor tidlige tilflyttere nyder godt af uhindret adgang til den største befolkning af rygere i verden. Detvapeidustrien har også et massivt vækstpotentiale.

Ifølge enrapportfra det kinesiske dataanalysefirma iiMedia Research, udbredelsen afvapesnåetkun1.5%i 2021. Denne rapport bemærker, at dette er langt bagud landenesynes godt omUSA, U.K. og Japan, som alle har en penetration på over 30 procent.

Der er derfor betydelig plads til udvidelse, hvisvapevirksomhedsledereer i stand til at overbevise flere af Kinas 300 millioner rygere om atskifte til vape-produkter.


Forskrifter nuerden største hindring for industriens potentiale. Indtil for nylig var e-cigaretter reguleret som et tobaksprodukt. Virksomheder opererede i stedet i et juridisk gråt område, der i sidste ende gjorde det muligt for det at vokse til en industri på 8,3 milliarder RMB (1,3 milliarder USD).

Denne beslutning, selvom den måske ikke hilses velkommen af ​​industrien, vil ikke komme som en overraskelse; regeringen begyndte at drøfte det tilbage i marts 2021, og presset på lovgivere for at underskrive beslutningen vil kun være blevet mere akut, da andre love, der har til formål at forbedre mindreåriges velfærd, blev frigiveti 2020.

Spørgsmålet om beskyttelse af mindreårige lå sandsynligvis også bag beslutningen i slutningen af ​​2019 om at forbyde onlinesalg og -reklamer for e-cigaretter, da bekymringen steg over, hvor tilgængeligt det ungdommeligt markedsførte produkt var for mindreårige.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept